31/8- Sista sommardagen

♥Hej allihopa:)
Usch, jag har haft så mycket att göra så jag har inte hunnit blogga. En summering av veckan, alltså saker som jag hade kunnat blogga om, men inte hunnir med:
- jag har hållt på att missa bussen åtskilliga gånger, men inte gjort det.
- vi fiskade på naturkunskapen och vi hittade ett litet, gulligt fiskyngel med små pepparkornsögon, haha.
- jag har intervjuat farmor och farfar, mormor och morfar till historiaarbetet som ska lämnas in på fredag, kommer inte att hinna...
- valt estetisk inriktning, svartvitt foto blev det.
- lekt med världens busigaste kusiner!
- bakat kladdkaka:) Mums!

Ja, som rubriken berättar och som ni säkert redan vet så är sommaren slut. Idag märks det också på vädret, men det var bra att vi iallafall fick en sista bra dag i augusti igår. Imorgon är det höst, och jag älskar det. Jag älskar alla färggranna löv som frasar under fötterna när man går, jag älskar höstregnen och jag ser verkligen fram emot när det börjar bli mörkt sådär vid sjutiden och man kan sitta inne och svepa in sig i filtar, dricka te och läsa i skenet av tända ljus. Åh, det är så mysigt! Sen så ser jag ju också fram emot hösten för att jag fyller år då(A) även om det är ett tag till;)
Gjorde även om min blogg igen, och nu så är den härligt höstlig.  Jag looovar, jag ska inte ändra min blogg mer nu, iallafall inte förrän vintern kommer. Nej, nu så måste jag gå tillbaka och fortsätta att skriva på min historia.
Ha det allra bäst!

Mysterious ticking noise

Världens mest irriterande video!

01:21

Ja, godnatt eller godmorgon, ni väljer själva. Idag skulle jag egentligen ha gått upp tidigt, men efter en hel veckas hårt slit i skolan ;P så måste man ju ta igen sig lite. Sov till halv elva, ovanligt länge för att vara jag. Gick sen upp och vaknade till Disney Channel med lite frukost. Hannah Montana äger, haha. Sen så blev det att städa rummet, kräftis på kvällen ju, men nu så är det ungefär som innan igen. Hmm.... Kanske ska anställa Filiph att städa upp, nej förresten då blir det inge bra;). Men iallafall. Kräftskivan blev rätt lyckad. Ellica och Unni var med ju, så det blev rätt kul. Spelade hunkmemory från FRIDA, men istället för att spela så la vi upp dem i fulast--->snyggast. Hmm... Inte bästa bilderna kanske:/
Men vi hade jättekul och sjöng karaoke och spelade Let's Dance. Svååårt var det! Nu då så sitter jag tillsammans med en näst intill sovande Ellica. Nu vaknar hon till och muppar till sig igen, haha! Ellica+Unni+Elin: Forever♥
Kramar!

Maria Haukaas-Storeng

Den här låten har jag haft på hjärnan hela dagen. Annoying!


Idag började jag ettan...

♥Ja, idag började jag ettan igen. Första klass på gymnasiet. Det känns stort, riktigt stort, och nervöst. Riktigt nervöst! ;P
 Igårkväll kunde jag inte somna utan låg bara och vred och vände på mig hur länge som helst, innan jag tillslut somnade framåt midnatt. Vaknade hade jag dock inte svårt med, utan vaknade en hel halvtimme innan klockan ringde. So far, so good;) Gick upp iallafall och gjorde mig iordning, åt frukost och stressade runt i huset utan någon egentlig anledning innan jag går till bussen. Och vilken buss sen. Det var snarare en stor bil än en liten buss. Busschauffören var rätt rolig också, eller iallafall så tyckte jag det, fast det uppbubblande skrattet kan ju däremot också ha berott på någon skum humörsvängning pga. all nervositet. Sen när vi kliver in på skolgården så är det näst intill knäpptyst, eller iallafall om man jämför med Funkabos stimmiga korridorer. Men å andra sidan så var det ju bara ettor där nu, menmen shit the same;) Man står där och känner sig vilsen, och hjärtat skenar på ytterligare och jag börjar babbla på om allt och ingenting, som vanligt med andra ord, haha. Väl uppe i aulan så får vi lyssna på två band som spelade varsin låt. Lite sisådär om jag får säga det, men det var ju ett trevligt välkomnande iallafall. Sen så får vi lite info från rektorer och elevkår och sen så får alla gå med sin respektive klass och mentorer till sitt klassrum. Jag fick två tjejer som verkade väldigt trevliga och bra, Jenny och Lisa hette dom. Faktiskt så kan jag para ihop dom med två lärare från Funkabo som dom var rätt lika, både till utseendet och sättet att vara på. Jag kände typ bara två personer i den nya klassen, men under lunchrasten så pratade jag iallafall lite med två tjejer, Camilla från Kalmar och Emma från Mönsterås, och det slutade faktiskt med att vi tog sällskap till stan. Sen gick bara Unni och jag till kära gamla Donken. McFlurry och pommes= godast! haha.
Imorgon väntar andra dagen med mer presentation inför klassen, lekar m.m.
Sovgott och kram på er♥


Nöjd!

Haha, nu har jag ändrat designen på min blogg igen, men nu så tycker jag att den är bra. Den är precis lagom somrig/höstlig och jag blir glad av att se den, det tror jag är ett gott tecken;) Ska se sen om jag hinner ta datorn före Filiph efter maten så att jag kan blogga om min dag, för just nu så väntar kycklinggrytan. Mums!
Ciao, så länge♥

Jippi!

Äntligen har jag kunnat fixa min blogg. Det är inget proffsarbete, och jag har bara ändrat bakgrund, header och fixat samma färg på allt, men jag är stolt över mig själv, haha! Nu, kan jag börja blogga;)

Idioti, det är vad det är!

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=246475c0-2f18-4cd1-a3bd-c65c3cf216ef&from=SVSE_WOWTV&tab=m1193650393955

jävla idioter!

Lollipop

Denna låten får mig alltid på gott humör ;)
 

RSS 2.0