Dan före dan...

♥Hej! Shit, vad svårt att skriva när man inte har så lång tid på sig men,men. Ska snart åka hem till mormor oh morfar och byta julklappar(A) eftersom att vi ska fira med farmor och farfar inne i stan i år. Kommer ihåg när vi firade allihopa, morföräldrar & farföräldrar, morbröder & farbröder, allihopa tillsammans. Meeen, det var å andra sidan på den tiden då ingen av dem hade flickvän och det inte heller fanns några kusiner. I år är det ju så himla många som i så fall skulle fira tillsammans och det går ju inte:/ Men, på annan dagen ska vi fira lite tillsammans med mormor och morfar hemma hos dem. Äta julbord och sånt... Aja, alla julklappar är inslagna och klara, jag har städat klart mitt rum så nu ser det fint ut (så länge man inte öppnar byrålådorna eller garderoben, eller tittar under sängen ;P ) Ska oxå göra lite julgodis ikväll, Cassandra lärde ju mig världens godaste och enklaste recept, att smälta vit choklad och blanda med polkagrisar, mums! Mmm,,,, Ska mysa lite med familjen ikväll och som sagt farfar och farmor imon, sen hemma juldagen om vi inte sover hos farfar (och-det-tror-jag-inte).... Ska mest bara mysa hela julhelgen, orkar inte bry mig så mycket. Just det, på lördag kommer ju Unni oxå så det ska bli kul. Staden blir det iallafall och kanske bio med, får se... Aja, nu ska jag hem till mormor men vi hörs imon med!

Tusen kramar, Elin:)

Ps. Klippte lugg igår, vet inte hur det blev men det är iallafall kul med lite nytt.


13.12.08

♦Torsdag♦
Matteprov idag direkt på morgonen, tror att det gick ganska bra... :S Det var ganska svårt iallafall. Sen så var det inte mycket mer, efterskolan gick jag och Camilla till Jenny Nyströmskolan där vi skulle öva till Lucia. När vi övade in- och uttågande så sjöng vi ju samtidigt och när vi gick ut ur aulan till korridoren så var det ju lite folk som tittade och så men när vi hade slutat sjunga så bröt det ut rungande applåder från "balkongen". Satan vad rädd jag blev! Sen efter att vi övat klart så hämtade pappa och Filiph mig och Camilla. Medan Millan och jag väntade på dem så jagade vi snöflingor, fast jag fick dem bara i ögat hela tiden Ô.o Aja, sen hem och snart iväg igen och äta hos mormor och morfar. De hade lagat lutfisk, fast jag tycker iinte om det så jag fick köttbullar istället, så mycket godare^^ Mums! Sen så övade jag lite mer lucia när jag kom hem och så gick jag och la mig och somnade vid tolv eller nåt, inte supersmart med tanke på att jag skulle behöva gå upp vid 5.

♥Fredag♥
Juppe, skulle som sagt gå upp vid fem, men jag vaknar vid sex av att mamma kommer in och frågar om jag vet att klockan är sex. Fick panik, upp och duscha, sen skulle mamma locka mitt hår, greps av  lite panik när jag insåg att jag skulle missa 6.10 bussen, men som tur var kunde pappa skjutsa in mig. Stress,stress,stress... Körde runt Lars Kagg skolan för att hitta till Gröna musiksalen, efter sn stund skrek jag där är det och pappa fick tvärbromsa. Skyndade mig in till de andra och när jag kommer in är alla igång med att stryka band, klippa ljusmanchetter eller sjunga upp. Irrade också runt på Kagg och letade efter en toalett. Fanns bara skabbtoaletter! Sen efter en stund är alla klara och vi tänder ljusen. Sjungandes Sankta Lucia gick vi sakta in i matsalen. Hamnade mitt framför ett par fordonskillar som satt och viskade och fnissade med varandra... Suck, kaggnister;) Sedan så fick vi skynda oss bort till Jenny och efter det vidare bort till Stagg. Mellan Jenny och stagg hann vi med ett mycket improviserat luciatåg på särskolan, men när vi kom ut stod deras lärare där om tackade, tackade och tackade:S. Men,men... På Stagg gick det bra, men det var inte kul att gå själv på uttåget med flera meter till dem där framme, men där fick jag gå och själv sjunga "Drömmar med vingesuuus...", haha, förjävligt lät det. Mellan lussetågen på Stagg så plattade Emil och Tobbe (såklart!) en annan killes hår (Fredrik?/Pappa Krull) Det bästa var att så fort de plattat en liten bit av håret utbrast dom -"Åh, vad fult det blir". hahaha! Vi hade iallafall jättekul. Efter Stagg bar det av till Kalmar Nyckel där vi lussade för högskolan. Så fort vi gjorde en paus mellan sångerna så applåderade dom, de kanske trodde det var det vi väntade på Ô.o. Förresten så försvann det många innan vi lussade på högskolan så vi var inte alls så många där, men vi hade ingen Lucia heller! Emilie, Jag, Camilla och en tjej som heter Malin ställde upp i omröstningen och Malin blev. Hon var jättefin och lyckades faktiskt hålla minen medan stearinet rann nerför hennes axlar, usch, när jag såg det kom jag på varför jag inte velat vara Lucia innan... Men sen tog jag bussen hem, höll på att somna hela vägen och sen när jag kom hem var jag så tyst som möjligt för att ingen skulle höra mig. Ramlade nästan ner i sängen och sov i kanske två timmar eller nåt. Sen på kvällen kom Unni, tacos och Idol/kontra/Monopol. Jag tyckte inte att det spelade så stor roll vem av Alice eller Kevin som vann, de var värdiga vinnare båda två. Lite kul att det är dem två jag hejat på hela säsongen och att det var de båda som stod i finalen.


♣Lördag♣
Idag sov jag länge, till typ halv tolv, men det kanske inte var så konstigt med tanke på allt lussande igår. Tittade på Richard Scarrys Äventyrsvärld när jag åt frukost. Minnen! Sen efter det har jag inte gjort mycket, borde väl gå och städa nu. Emma kommer vid fyra och sen vid sex eller nåt ska vi åka till Ellica. Trodde att hon skulle vara ensam hemma men tydligen inte :/ :S Får se hur det går med det... Men, sen ska iallafall Emma sova här och då måste jag städa lite innan hon kommer, så nu går jag och gör det tror jag. Även fast att det är tråkigt så måste det ju göras, eller hur!? (Mina försök att peppa mig själv lyckas inte särskilt bra^^) Menmen, hörs kanske ikväll, annars imorgon.

Puss&Kram

♥Shut up and drive

Hej! Sitter här och lyssnar på Rihanna, hon är ju asbra^^ Shut up and drive:) Annars så är det ganska slappt, borde öva på matten, matteprov imorgon ju, men jag orkar inte! Lite bdb och youtube är ju bara sååå mycket roligare. Aja, samhällsprov idag, internationella relationer, inte så kul och igår vart det psykologiprov på den psykoanalytiska teorin, fattade typ ingenting, men som tur var så var det bara g-prov så det gjorde nog inte så mycket... Hoppas jag iallafall^^ Fick också se engelskaproven idag, jag fick 75/94 vilket var vg så jag är ganska nöjd... Usch, jag känner att det blev väldigt mycket prov här, men det är ju typ vad som hänt i typ två veckor eller nåt. Plus luciaövningar såklart och idag.........trumvirvel...........Camillas födelsedag, Grattis! Emma hade köpt henne en present eftersom att hon är så rik:O och det var exakt vad jag hade tänkt ge henne i julklapp, menmen... Ska nog gå och öva lite matte nu.

Puss♥


Eatiden

Hej! Sitter här på ea-tiden och gör ingenting. Camilla och Emma försökte tvinga mig att gå på Staggrådet, men jag har redan vart en gång och det gör jag inte om i första taget, så tråkigt som det var-.- Menmen,,, Shit the same! Ska snart på matten, sen hem med Unni, göra natur, äta, plugga mer........-.-
Just det, gjorde  min engelska redovisning om Avril Lavigne idag, jag var jäkligt nervös men jag hoppas att det gick bra:)

Kram!

02.12.08.15.42

Hej! Sitter i skolan nu och väntar på att pappa ska komma och hämta mig, trodde att jag skulle missa bussen efter svenskan så jag ringde honom och undrade om han kunde hämta mig. Faaast, nu så har jag ju inte missat bussen, den har inte gått än jue, för jag fick sluta tidigare från svenskan^^ På tal om svenskan så fick jag reda på att jag fått VG/MVG på vårt prov om  Myter och Sagor. Meen, måste gå nu, pappa sitter snart och väntar:)

Kramar♥

första december

♥Idag är det den första december, bara 24 dagar kvar till julfton då ju:) Mamma kom in till mig och Filiph igår och retades, hon visste nämnligen vad jag skulle få i julklapp av min morbror Totto i U.S.A. Filiph satt där och försökte förgäves få veta vad jag skulle få, medan jag tvingar mamma att inte säga det och hon hade ju lovat att inte säga nåt så... Det är så spännande med julklappar, tihi^^

Idag var det då dags för skola igen, alltid lika kul-.- Nutidskryss på samhällen och jag kunde nästan alla frågor eftersom att läraren varit lat och tagit ett test från Barometerns hemsida som jag oxå gjort. Klassen fick nio rätt, jag fick tio, haha! Sen så vart det kör och ingen matte. Rösten tog emot på körövningen, sjunger ju då sopran 1 på luciasångerna och det blir ganska lljust om man säger så. Sen var det mat (blä!) och sen spanska där man höll på att somna.. Sist historia där vi fick tillbaka provet. Fick VG, men jag är ganska missnöjd:/ Såg på en film om hur Columbus togs emot av indianerna eller nåt crap och så fick vi sluta tidigare. Åkte hem med bussen, köpte risgrynsgröt i affären och sen så åkte jag hem till Unni. Vi förberedde vår redovisning om Östersjön, inte jättekul precis menmen... Sen lite Sims på det:) Nu borde jag egentligen göra engelska men jag orkar inte. Har ju ändå hela vårterminen att hanka mig fram till ett G kanske ett VG till och med, vem vet, men just nu känns det bara som om det är liiite för mycket.
Luciaövning imorgon direkt på morgonen i Kaggs gröna musiksal, har ingen aning om vart det är men Emilie vet inte heller så det ska nog gå bra. Ja, finns inte så mycket mer att säga, men jag ska iallafall lägga in en låttext här. Skulle kunna denna utantill tills idag på kören, tur att den inte är så svår^^
♥Kramar!

Det strålar en stjärna

Det strålar en stjärna förunderligt blid,
i öster på himlen hon står.
Hon lyst över världenes oro och strid
i nära två tusende år.
När dagen blir mörk och när snön faller vit,
då skrider hon närmre, då kommer hon hit
och då vet man, att snart är det jul.

Ty julen är härlig för stora och små,
är glädje och ljuvaste frid,
är klappar och julgran och ringdans också,
är lycka oändligen blid,
är ljus, alla ögon då stråla som bäst,
och stjärnorna tindra som mest
och där ljuset är, där är det jul.


RSS 2.0