grå, gråare, gråast...

♥Usch, idag har det varit värsta höstdagen hittills, med regn och blåst och kallt har det varit också! Var ju iallafall fint på morgonen när vi orienterade. Unni och jag fick 79 poäng, halvbra, menmen. Nae, det får bli mkt kort idag, har inte alls lust att blogga... Ska snart iväg till Lindsdal för att aktivera mitt nya bankomatkort eller nåt :S och sen ska jag nog sova för imorgon är det...........Onsdag, eller man kan ju lika gärna säga... nej, jag kommer inte på något bra^^ Men onsdag är den värsta dagen. Börjar med typ samhällskunskap, sen engelska, spanska, mat, ea-tid, matte... inte direkt en toppendag! Men man får väl se till att man överlever. På fredag blir det kanske staden, lördag är det kanelbullens dag så då ska jag baka :) och sen på kvällen är det tjejkväll hos Cassandra så det ska nog bli kul. Helgens toppoäng sänks dock med att jag på söndag troligtvis måste öva på ett spanskaprov som vår lärare inte informerat om. Men jag får väl se fram emot den bra delen av helgen imorgon när jag på samhällslektionen sakta men säkert dör av tristess... z-z-zigma!
♦Ciao♦


"...ingen är i affären nu!"

Ja, det var just vad mamma svarade på mitt stönande" men-jag-har-ju-inte-gjort-mig-i-ordning-än" mumlande. Meen så fel hon hade! När jag kommer till affären är två gamla gubbar där och handlar, min mammas farbror, en av Filiphs kompisar, någon annan och Daniel ... från förra no-gruppen! Iiih! Snacka om att jag blev rädd när jag såg honom gå omkring där, han är ju lite creepy alltså! Jaja, kände bara att jag behövde skriva detta, haha, kanske inte så kul att läsa, men men skit samma! Haha, nu blir det till att fortsätta novellanalysen. Är inte riktigt haj på hur man skriver en sån Ô.o, men det ska nog gå ändå! Ciao♥


söndag

Hej! Usch, jag vet att jag är uppe jättetidigt, men just nu är det så lugnt och skönt. Pappa åker motorcykel någonstans, mamma sover och härligt nog gör lillebror & co det också! Så här är det bara jag, Isagumman och musiken(lågt såklart så ingen vaknar, då är ju friden förstörd ;P)

Passade ju busungarna i Nybro igår. Det gick väl bra först, vi lagade lite mat, såg Bolibompa (upptäckte att det blivit sämre nu än när man själv var liten!) och spelade lite spel. Sen när det var läggdags tittade vi på Råttatoille, sötsöt film, och det var väl där någonstans som Theo tröttnade på vårt sällskap och ville att mamma skulle komma hem NU! Han grät, hickade och hostade konstant (om man inte räknar med att han faktiskt sov typ tio minuter, en kvart mellan tio ch halv elva nån gång) från halv nio till halv ett! Också Olle kom sen upp och undrade vad det var för liv, och så kom det en bil på gårdsplanen så hunden fick ju spelet och skällde och höll på, så detta var ju inte direkt drömmen när man vaknade rätt tidigt igår också. Men sen när Anna kom hem lugnade det ner sig och sen så åkte mormor och jag hem.

Såå, idag har jag planerat in massa saker som jag inte kommer att orka/vilja göra ändå, nu när jag kom på att jag vill åka till Ölands Skördefest idag! Sista dagen ju, och det känns nästan som om det inte blir någon riktig höst om man inte inviger den med att åka på skördefesten. Men, jag får väl se hur det blir med det, mamma tycker ju inte om att köra över bron så vi får väl kanske släpa med oss halva familjen Manfredsson också ;)  Nej, men idag hade jag iallafall tänkt att rensa ut ur min garberob, sortera tröjor, byxor, bla, bla, med mera... Men det är ju så tråkigt! Hade också behövt göra läxor idag, eller, har kommande vecka på mig men då kommer jag ju att sitta där med allt på torsdagen, det vet jag ju själv. Men har iallafall matte att göra (prov vecka 42), svenska (novellanalys), naturkunskap (prov vecka 42) och historia (reportage om antiken). Jodå, det är ju inte lite. Men man vill ju hinna med så mycket och idag är ju sista dagen att åka på Ölands skördefest så det känns som om man borde prioritera det mer...hmm?

Jaja, men nu så ska jag typ gå och äta frukost kanske, eller ska jag vänta till de andra vaknar? Fördelar: Man slipper plocka undan x) Nackdelar: Då får jag väl vänta till lunch innan de är uppe!
Går nog och frullar nu;) ses senare ikväll hoppas jag! Ciao♥


photographer

Hej! Igår  "lekte jag paparazzi på Unnis trädgård", som Unni själv uttrycker det. Fotade mkt fina höstbilder, och några andra. Vad tycker ni?

blomma

gunga

rönnbär

vinbär

träd

pumpablomma

landsväg

grässtrån

Unni
Nej, nu ska jag nog gå och sätta på en film och poppa lite popcorn. Fredagsmys med vovven, haha:) Är sugen på att se Just My Luck, men också Blades of Glory, hmm, får se vilken det blir. Undrar om jag orkar titta på båda? Aja får se, Ciao♥
 ¿?

dumleinmyheart

Hej:)
Idag har det varit en riktigt slapp dag. Typ inte fått något gjort...:/.
Samhällskunskapen: Vikarie,  går igenom ekonomiska kretsloppet lite snabbt sen är lektionen slut.
Skolfotografering: Ingen kommentar!
Matte: Eftersom att det regnade och vi redan hade missat lite av lektionen så orkade inte Unni och jag släpa oss iväg till Tullen så vi skickade ett mail till Bengt, matteläraren, och så satt vi på Stagg Cafét och övade på tidslinjen i historian istället.(: Meningslöst!)
Mat: Chicken Nuggets, typ dagens höjdpunkt... :S
Spanska: Hade glömt läxan men det gjorde inte så mkt... Gjorde inte mkt på lektionen heller!
Historia: Vikarie som smiter efter upprop typ... Satt vid bilddagboken i biblioteket istället:)
Kom hem, gick ut en runda med pälsklingen och sen typ tv, mammas affär och datorn. Slapp dag som sagt!
Nej, nu får jag väl gå och göra det vettigaste på hela dagen, ta en kopp te och göra läxorna. Kanske, kanske att en Dumle slinker ner också. Har fått en crush på dumle, crazy, men helgott! (Köpte upp alla dumlena i affären idag, haha! Men till mitt försvar ska jag säga att det inte var så många^^)

Tjenixen♥

bängel<3


Hejhej igen! Tro det eller ej men städandet är snart slut, ska typ bara sätta in fåtöljerna igen och så är det typ lite småplock kvar. Väntar bara på att golvet ska torka. Sen blir det dumburken för hela slanten, två säsonspremiärer ikväll ju. Andra avenyn och Parlamentet. Tur att dom inte är samtidigt!
Tänkte också lägga upp mina tre favoritlåtar just nu, av många visserligen, menmen!

Amy MacDonald- This is the life


Nickelback- Rockstar


Duffy- Warwick Avenue

(Haha, bara radiofavoriter, menmen!)
Hoppas att ni får en bäst söndagskväll, och är riktigt utvilade tills imorrn;) Skolfoto då, iallafall för min del!
Ciao!

städdag

Hej! Idag blir det städdag för hela slanten, lite tråkigt men så härligt när det är klart. Tänkte att jag skulle gå igenom alla lådor under sängen, byrålådor m.m. Nej, nu ska jag sätta på radion på högsta volym och städa!


Ciao♥

Förkyld

Hellu, idag är jag förkyld som bara den. Jag hostar, nyser och har bara allmänt ont i huvudet. Som vanligt har det satt sig i bihålorna, så man får sådär ont runt ögonen och så, inte kul:/ Men nu ska vi inte bara vara negativa, det har ju faktiskt hänt en del roliga saker i skolan idag. Eller kanske en eller två, men man får iallafall se till att se det positiva:) Tex, hade Unni och jag en rolig diskussion på samhällskunskapen.

E: Varför lär vi oss aldrig något på Samhällslektionerna?
U: För att vi har Lisa Ask!


Nej men alltså ärligt talat, vi har typ bara klassmöte och nutidsorientering på hela lektionerna. Idag skulle vi ha haft test på ekonomiord, men det hann vi inte för det var information om elevhälsan. Hon sköt upp det till onsdag, men då har vi ju referatprov, och nästa lektion är den 22:a och då har vi skolfoto så det dröjer nog ett tag innan vi får det förhöret.

Just det ja, vi paddlade ju på gympan i torsdags. Hmm... Alltså det gick ju bättre än förväntat, men vi krocade ju också ett par gånger. Vi krockade bla. med en bro, vassen och Jacob & Kamil xD. Det gick väl inte super direkt, haha!

Veckan:
Måndag: Sjuk :(
Tisdag: Städa mitt rum (som om jag kommer göra det eller ô.o, haha)
Onsdag: Referatprov, staden kanske...
Torsdag: Tjejerna? Blir inte Bistro Bar iaf...
Fredag: Hmm... Stugan kanske.
Lördag: S-L-A-P-P-A-!
Söndag: Läsa lite, Across the barricades. sucking bok som vi tvingas läsa, men det har man ju vart med om förr...

Nej, nu måste jag gå och ta en kopp te, sen ska jag sova... z-z-z-zigma ;P
Byebye♥

08:09:07:10:08

Hej! Har vart en mycket, mycket ansträngande vecka, men jag återkommer med detaljer. Har inte kunnat blogga eftersom att datorn har gjort lite som den vill och helt enkelt för att jag inte hunnit med, men som sagt bloggar mer seeenare, för nu så måste jag fortsätta med alla jäkla läxor... See ya!

RSS 2.0